Tuesday, October 20, 2009

Mesyuarat Guru Pembimbing Kriket dan MemanahMesyuarat Guru Pembimbing Kriket dan Memanah telah diadakan sperti ketetapan berikut :
i. Tarikh : 7 hingga 11 Oktober 2009
ii. Tempat : Fraser's Silverpark Resort, Fraser Hill
iii. Bil Peserta : 206 orang

Syabas dan terima kasih diucapkan kepada guru-guru pembimbing kriket dan memanah yang telah menghadirkan diri dalam program yang dianjurkan oleh Unit Sukan dan Kokurikulum BPSBPSK. Bahagian maklum dan sedar terdapat kekangan yang dihadapi guru-guru tetatpi tujuan Bahagian menganjurkan kursus ini adalah untuk perkongsian ilmu supaya guru-guru dapat menimba ilmu untuk melatih anak murid di sekolah masing-masing.
Penceramah yang dijemput adalah merupakan penceramah yang memang ahli dalam bidang masing-masing dan perkongsian ilmu ini dapat memberikan manfaat yang begitu besar kepada wargaSBP. Ini adalah kerana banyak input yang baru boleh didapati daripada mesyuarat ini dan dari pemerhatian pegawai-pegawai BPSBPSK termasuk perbincangan dengan penceramah didapati ramai antara guru-guru yang hadir bersemangat dan begitu positif dalam perbincangan dan perkongsian ilmu yang dijalankan.

No comments: